top of page
circ amarillo.png

Coneix al Xef

MIGUEL BARRERA

Miguel, en evocar els records més entranyables de la seua infància, revela un entorn saturat de les aromes i sons de la cuina, on cada cassó i paella narrava la seua pròpia història. Els seus pares, pioners culinaris que van donar vida a l'emblemàtic restaurant El Paradís en l'afable enclavament de Vall d'Alba en 1973, van teixir els fonaments del seu amor per la gastronomia. Els vívids records d'aquelles primeres incursions entre fogons aviven la seua passió per l'art culinari, un llegat que l'acompanya en cada plat que crega en l'actualitat.

Des dels fonaments humils de la seua infància en El Paradís, Miguel ha florit en un expert culinari que porta amb si els valors i sabers transmesos pels seus pares. La passió que crema en cada plat i el compromís amb l'excel·lència culinària són el llegat viu d'aquells primers dies entre cassoles i paelles. Miguel i Ángela, com a guardians d'aquesta tradició culinària, continuen inspirant a noves generacions d'amants del menjar, portant avant la rica història del Paradís i creant noves narratives en cada deliciosa creació que ix de la seua cuina.

No obstant això, la història de Miguel no estaria completa sense esmentar la seua companya inseparable en aquesta travessia culinària, Ángela. Amb mans que dansen amb destresa entre els ingredients i una creativitat que complementa a la perfecció la seua, Ángela és la cuinera amb qui comparteix el seu viatge gastronòmic. Junts, han llaurat un equip formidable en la cuina del Paradís. 

bottom of page